КАРИЕРА УНСС 2021

срещнете се с водещи работодатели

  • Витруално
    20 - 21 април 2021г.
  • Присъствено
    4 октомври 2021г.

За събитието

На 27 април 2022 год.четвъртък, в централното фоайе на УНСС ще се проведе за шеста поредна година бизнес форума “КАРИЕРИ УНСС – 2022”, което се организира от Студентския съвет при УНСС и Rabota.bg с подкрепата на Междууниверситетски център за развитие на кариерата. Идеята на проекта е да се създадат реални предпоставки за ускоряване на връзката между бизнеса, университета и професионалното развитие на студентската общност на УНСС.

През 2021 година кариерният форум се проведе в хибриден формат и даде шанс на близо 1000 студенти онлайн и присъствено да се срещнат и да поговорят с HR специалисти на близо 40 фирми от бизнеса, за да стартират своята кариера. Всеки един от студентите имаше възможност да посети презентацията на конкретна компания, за да чуе полезни съвети и възможности за кариерно развитие при тях.

Тази година “КАРИЕРИ УНСС – 2022г.”  ще бъде още по-вдъхновяваща, както за компаниите, така и за кандидатите, ще бъдат създадени нови много интересни начини за ползотворен контакт. Всеки един студент ще има възможност за кариерна консултация със специалисти, които ще му дадат безценни съвети при търсене на работа в България. От своя страна всички работодателски фирми и организации ще имат възможността лично да представят своите стажантски програми и свободни позиции в централното фоайе на УНСС. И така всички студентите, търсещи работа или стаж, ще могат да представят своите CV-та на предпочитаните от тях компании, както и да проведат кратки интервюта с представители на HR отделите им.

С какви работодатели ще се срещнете

Кариера УНСС 2022г.“ ще събере на едно място големи български и международни компании, предлагащи стажантски и работни позиции в различни бизнес сектори. Компании от сферата на ИТ, консултантски фирми, рекламни агенции, производители, търговски фирми, финансови институции, банки и телекомуникации ще се включат на събитието.

По време на събитието всеки, който има интерес ще получи кариерни съвети и консултации как да подготви своето CV, как да се представи най-добре по време на интервю и още много, в специално отделен за целта кът.

Организатори на събитието са Студентският съвет при УНСС и Rabota.bg (част от Investor Media Group), с подкрепата на Междууниверситетски център за развитие на кариерата.

Форумът е под патронажа на Ректора на УНСС – проф. д-р Димитър Димитров.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

РЕГИСТРАЦИЯ

Дискусии

Официално откриване

Vivacom

Mr. Bricolage

Grant Thornton Bulgaria

Sport Depot

DevriX

SFK Truck

Tavex

Официално откриване

ЦКБ

ProCredit Bank Bulgaria

Telus International

United Bulgarian Bank

Bulwork

Фантастико

Telenor Bulgaria

Компании

4 октомври
20/21 април

Партньори