„КАРИЕРА УНСС” 2019
„КАРИЕРА УНСС” 2019
Регистрация за работодатели
„КАРИЕРА УНСС” 2019
Регистрация за работодатели

За събитието

На 16 и 17 април 2019 год., вторник и сряда, във фоайето на УНСС ще се проведе третото издание на бизнес форума “КАРИЕРИ УНСС – 2019”, което се  организира от Студентският съвет и Rabota.bg с подкрепата на Междууниверситетски център за развитие на кариерата. През 2018г кариерният форум даде възможност на близо 6500 студенти да посетят събитието и да се срещнат с HR специалисти на близо 50 компании от бизнеса, за да стартират своята кариера.

Тази година “КАРИЕРИ УНСС – 2019”  ще бъде още по-вдъхновяваща както за компаниите така и за кандидатите, ще бъдат създадени нови много интересни начини за ползотворен контакт. Всеки един студент ще има възможност за кариерна консултация със специалисти, които ще му дадат безценни съвети при търсене на работа в България. Студентите ще могат да се включат в конферентна програма с лекции и дискусии, работилници, фирмени презентации, които са част от активностите на форума. Идеята на проекта е да се създадат реални предпоставки за ускоряване на връзката между бизнеса, университета и професионалното развитие на студентската общност на УНСС.

В рамките на “КАРИЕРИ УНСС – 2019” ще бъдат направени няколко десетки презентации и workshops на топ компании. Студентите, търсещи работа или стаж, ще могат да представят своите CV-та на предпочитаните от тях компании, както и да проведат кратки интервюта с представители на HR отделите им.

С какви работодатели ще се срещнете

Кариера УНСС 2019“ ще събере на едно място големи български и международни компании, предлагащи стажантски и работни позиции в различни бизнес сектори. Компании от сферата на ИТ, консултантски фирми, рекламни агенции, производители, търговски фирми, финансови институции, банки, телекомуникации и BPO ще се включат на събитието.

По време на събитието ще получите информация как да се предпазите от фалшивите обяви за работа какво да следите в описанието на конкретна позиция публикувана в онлайн пространството. Всеки, които има интерес ще получи и кариерни съвети, консултации как да подготви своето CV, как да се представи най-добре по време на интервю и още много, в специално отделен за целта кът.

Организатори на събитието са Студентският съвет и Rabota.bg (част от Investor Media Group), с подкрепата на Междууниверситетски център за развитие на кариерата.

Форумът е под патронажа на Ректора на УНСС – проф. д.ик.н. Стати Статев.

Ще Ви очакваме на 16 и 17 април 2019 год., вторник и сряда, във фоайето на УНСС.

Списание за събитието 2019г

Дискусии

Централна Кооперативна Банка

Тема: Мобилно банкиране

Gebrüder Weiss

Тема: Стойността на фирмата се формира от стойността на хората ѝ

Cargill Bulgaria

Тема:  Transformers @Cargill

Telus International

ОББ и ДЗИ

Kaufland Bulgaria

Mondelez International

DM Bulgaria

 

EVN

Fantastico

Grant Thornton

Atos

TMF

Transpress

Concentrix

Dynamo Software

Ernst and Young

DSV Road

Telenor

60K

Mr.Bricolage

Компании

Партньори

Регистрация за работодатели