За събитието

На 6 и 7 октомври 2020 год., вторник и сряда, в централното фоайе на УНСС ще се проведе четвъртото издание на бизнес форума “КАРИЕРИ УНСС – 2020”, което се  организира от Студентския съвет при УНСС и Rabota.bg с подкрепата на Междууниверситетски център за развитие на кариерата. През 2019г кариерният форум даде възможност на близо 7000 студенти да посетят събитието и да се срещнат с HR специалисти на близо 60 компании от бизнеса, за да стартират своята кариера.

Тази година “КАРИЕРИ УНСС – 2020г.”  ще бъде още по-вдъхновяваща както за компаниите така и за кандидатите, ще бъдат създадени нови много интересни начини за ползотворен контакт. Всеки един студент ще има възможност за кариерна консултация със специалисти, които ще му дадат безценни съвети при търсене на работа в България. Студентите ще могат да се включат в конферентна програма с лекции и дискусии, работилници, фирмени презентации, които са част от активностите на форума. Идеята на проекта е да се създадат реални предпоставки за ускоряване на връзката между бизнеса, университета и професионалното развитие на студентската общност на УНСС.

В рамките на “КАРИЕРИ УНСС – 2020г.” ще бъдат направени няколко десетки презентации и workshops на топ компании. Студентите, търсещи работа или стаж, ще могат да представят своите CV-та на предпочитаните от тях компании, както и да проведат кратки интервюта с представители на HR отделите им.

С какви работодатели ще се срещнете

Кариера УНСС 2020г.“ ще събере на едно място големи български и международни компании, предлагащи стажантски и работни позиции в различни бизнес сектори. Компании от сферата на ИТ, консултантски фирми, рекламни агенции, производители, търговски фирми, финансови институции, банки, телекомуникации и BPO ще се включат на събитието.

По време на събитието ще получите информация как да се предпазите от фалшивите обяви за работа какво да следите в описанието на конкретна позиция публикувана в онлайн пространството. Всеки, които има интерес ще получи и кариерни съвети, консултации как да подготви своето CV, как да се представи най-добре по време на интервю и още много, в специално отделен за целта кът.

Организатори на събитието са Студентският съвет при УНСС и Rabota.bg (част от Investor Media Group), с подкрепата на Междууниверситетски център за развитие на кариерата.

Форумът е под патронажа на Ректора на УНСС – проф. д-р Димитър Димитров.

Ще Ви очакваме на 6 и 7 октомври 2020 год., вторник и сряда, в централното фоайе на УНСС.

Списание за събитието 2020

Дискусии

Kaufland Bulgaria

Partners Group BG

Billa

Telus International

A1

Компании

Генерален партньор

Партньори

Регистрация за работодатели