Срещнете се с водещи работодатели

27 април 2022г.

За събитието

На 27 април 2022 год.четвъртък, в централното фоайе на УНСС ще се проведе за шеста поредна година бизнес форума “КАРИЕРИ УНСС – 2022”, което се организира от Студентския съвет при УНСС и Rabota.bg с подкрепата на Междууниверситетски център за развитие на кариерата. Идеята на проекта е да се създадат реални предпоставки за ускоряване на връзката между бизнеса, университета и професионалното развитие на студентската общност на УНСС.

През 2021 година кариерният форум се проведе в хибриден формат и даде шанс на близо 1000 студенти онлайн и присъствено да се срещнат и да поговорят с HR специалисти на близо 40 фирми от бизнеса, за да стартират своята кариера. Всеки един от студентите имаше възможност да посети презентацията на конкретна компания, за да чуе полезни съвети и възможности за кариерно развитие при тях.

Тази година “КАРИЕРИ УНСС – 2022г.”  ще бъде още по-вдъхновяваща, както за компаниите, така и за кандидатите. Ще бъдат създадени нови много интересни начини за ползотворен контакт. Всеки един студент ще има възможност за кариерна консултация със специалисти, които ще му дадат безценни съвети при търсене на работа в България. От своя страна всички работодателски фирми и организации ще имат възможността лично да представят своите стажантски програми и свободни позиции в централното фоайе на УНСС. И така всички студентите, търсещи работа или стаж, ще могат да представят своите CV-та на предпочитаните от тях компании, както и да проведат кратки интервюта с представители на HR отделите им.

С какви работодатели ще се срещнете

Кариера УНСС 2022г.“ ще събере на едно място големи български и международни компании, предлагащи стажантски и работни позиции в различни бизнес сектори. Компании от сферата на ИТ, консултантски фирми, рекламни агенции, производители, търговски фирми, финансови институции, банки и телекомуникации ще се включат на събитието.

По време на събитието всеки, който има интерес ще получи кариерни съвети и консултации как да подготви своето CV, как да се представи най-добре по време на интервю и още много в специално отделен за целта кът.

Организатори на събитието са Студентският съвет при УНСС и Rabota.bg (част от Investor Media Group), с подкрепата на Междууниверситетски център за развитие на кариерата.

Форумът е под патронажа на Ректора на УНСС – проф. д-р Димитър Димитров.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

РЕГИСТРАЦИЯ

Дискусии

Официално откриване

Компании

Партньори

Регистрация за работодатели